lunes, 11 de diciembre de 2017

11 DE DESEMBRE DE 2017 TENIM RÀDIO PÚBLICA VALENCIANA

    No, no ha sigut hui un dia més, no és un dia més. El vent bufava sorollós a l’altra banda dels vidres, però dins hi havia  la calfor de l’emoció, els nervis, els somriures, alguna llàgrima…un pessic de nostàlgia, però un cabàs d’il.lusió.

Un silenci etern i un so que el trenca amb una veu jove, fresca, afectuosa, commovedora, encisadora que acompanya el naixement d’una nova vida. No és un contingut mediàtic qualsevol, no és un programa de ràdio…és EL PROGRAMA, és EL DIA, és LA RÀDIO, és LA VIDA.

Podíamos mirar atrás y encontraríamos seguro muchas heridas y quebrantos, sí, todavía hay rabia, hay dolor, hay memoria;  pero vivir significa superar el lamento de la pérdida para acoger con gozo el ánimo, la satisfacción, el esfuerzo, la confianza, la alegría y la ilusión.

Perquè es barregen tants sentiments en valencià, hui el cap pensa en valencià i el cor sent en valencià per això m’agradaria transmetre en totes les llengües les emocions, però hui la llavor té l’arrel valenciana del meu veïnat, la meua llar.

I així sacseja l’ànima mentre et fan tremolar d’emoció els gestos, un missatge inesperat, un dibuixet d’emissor sorprenent en el washap, tan sols una paraula de ta mare “bravo”.  I el cap pensa, intenta analitzar, però el cor batega amb més força i decideixes no raonar, només sentir.

Sentir que des d’un xicotet racó eres una privilegiada, un menut granet en un mar d’aigües netes que estan acollint  un nou vaixell que inicia una travessia que ha de durar mooooolts anys, perquè, que caram!,  ho mereixem com a poble.

I d’ací a uns mesos, alguns anys quan continue la seua travessia amb altres passatgers, no importaran els noms, tal volta no els en recordarem, ni el programa, ni l’hora, però no passarà res, sí que quedarà registrat el dia, el moment, el so que trencà un silenci i obri una finestra a un nou somni, el somni de vore nàixer la ràdio dels valencians, la ràdio d’À Punt Mèdia, la nova emissora autonòmica pública valenciana… PER MOLTS ANYS!!! Hui comença una nova aventura, un nou viatge apassionant que emprenem tota una societat.

Viatgem junts i somniem....i tal volta ens enamore esta nova i merescuda travessia 

Seguidores